(Allround) Jacht schilder

Lijkt het jou leuk om voor Bonsink Yacht Painters luxe jachten perfect in de verf te zetten zodat deze kunnen schitteren op het hoogste podium in de internationale wateren?

Dit ga je doen:

Als jachtschilder zorg je voor de juiste bescherming van het schip. Je zorgt ervoor dat je de producten op de juiste laagdikte aanbrengt en maakt hierbij gebruik van de bijbehorende technieken. Jij weet dus wanneer je een kwast, roller of spuit gebruikt. Daarbij houd jij rekening met alle veiligheidsvoorschriften en zorg je er ook voor dat alle materialen en hulpmiddelen aanwezig zijn. Ook help je mee met het regelen van hulpconstructies en de juiste afschermingen.

Dit vragen we van jou:

Een gemotiveerde houding en de wens om dit bijzondere vak te leren. Je kunt zelfstandig, maar ook in een team werken. Ervaring als schilder of constructiespuiter is een pré.

Dit bieden we jou:

Een uitgebreide, interne vakopleiding, een afwisselende baan met goede voorwaarden en een marktconform salaris bij een internationale jachtschilder van topniveau.


Bonsink Yacht Painters

Bonsink Yacht Painters is een internationaal bekende jachtschilder van topniveau. Onze specialisten geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend’ eindresultaat op!

Ontdek wie wij zijn

Kom in contact

Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove, NL
Bel +31 (0) 38 386 68 36
Mail info@bonsinkyachtpainters.nl