Nieuwbouw - Ontdek wat wij kunnen

Jachtschilder met ervaring in nieuwbouw

Bonsink Yacht Painters is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de jachtbouw. Dankzij onze ervaring weten wij precies aan wat voor eisen jachtschilderwerk moet voldoen. In combinatie met een gestructureerde manier van werken zorgt dit keer op keer voor een verbluffend eindresultaat.

Samenwerken

Tijdens een nieuwbouwtraject werken we nauw samen met de klant, de werf en overige partijen. Heldere communicatie is daarbij het codewoord. Onze specialisten evalueren het project continu en sturen bij als dat nodig is.

Expertise

De deskundige schilders die bij ons werken beschikken over verschillende expertises. Zij zijn onder ander andere gespecialiseerd in het behandelen van de volgende materialen:

 • Aluminium
 • Staal
 • Polyester
 • Composiet
 • Hout

Tijdens nieuwbouwprojecten kunt u onze specialisten breed inzetten. Zij bekommeren zich onder meer over het conserveren, spuiten, plamuren en kwasten van uw jacht. Daarnaast zijn ze zeer bedreven in het aanbrengen van houtwerk en toepassen van houtimitaties.

Strakke planning

Bij Bonsink Yacht Painters houden we niet van last-minute werk. Daarom leggen we de druk al in het begin van het traject. Zo hebben we aan het einde meer lucht voor onvoorziene zaken. Bovendien kunnen we zo ook flexibeler in het bouwproces meedenken. Moet er plotseling iets met spoed aan het jacht gebeuren? Dan trekken onze schilders zich even terug. Zo kan de andere partij doen wat hij moet doen.

Zelf ontdekken wat Bonsink Yacht Painters in uw nieuwbouwtraject kan betekenen? Maak een persoonlijke afspraak!

Nieuwbouw - Bekijk wat we hebben gedaan

Trots op ons werk

Door de jaren heen hebben we al heel wat mooie schilderprojecten mogen opleveren. Van particulier jachtonderhoud en refits tot samenwerkingen met bekende internationale jachtwerven.

EJI

EJI

Naam werf: Amels
Lengte: 55 meter

Nieuwbouw - Ontdek onze voordelen

Waar staan wij voor?

Bonsink Yacht Painters heeft een typisch Hollandse mentaliteit: duidelijk zijn in je afspraken en doen wat je belooft. Wij streven keer op keer naar topkwaliteit schilderwerk én een tevreden klant die nergens omkijken naar heeft.

 • Bewezen kwaliteit

  Wij leveren hoogwaardige kwaliteit sinds 1982 - waar ook ter wereld!

 • Volledige ontzorging

  Wij ontzorgen uw werf zoveel mogelijk op gebied van apparatuur en logistiek.

 • Actieve betrokkenheid

  Dankzij onze hoge betrokkenheid blijven de lijnen kort en de afspraken helder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bonsink Yacht Painters

Bonsink Yacht Painters is een internationaal bekende jachtschilder van topniveau. Onze specialisten geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend’ eindresultaat op!

Ontdek wie wij zijn

Kom in contact

Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove, NL
Bel +31 (0) 38 386 68 36
Mail info@bonsinkyachtpainters.nl