Ontdek wat wij kunnen

Meer dan schilderwerk

Yacht painting is onze core business, maar we kunnen meer. Van het onderhoud van uw lakwerk tot het verzorgen van een complete refit, tot het toepassen van hoogwaardige houtimitatie en de afwerking van echt houtwerk.

Nieuwbouw

Heeft u een werf en bent u bezig met de realisatie van een nieuw jacht? Dan mag een goede jachtschilder niet ontbreken. Wij voorzien uw nieuwbouwproject van schilderwerk dat past bij een topklasse jacht.

Meer over nieuwbouw
Nieuwbouw

Onderhoud & refit

Ook een jacht heeft onderhoud nodig. Wij zorgen ervoor dat uw jacht zijn uitstraling behoudt en verhelpen eventuele onvolkomenheden. Dit doen we op de locatie die u wenst. Of dat nu Nederland is of aan de andere kant van de wereld. Daarbij houden we altijd rekening met de weersomstandigheden en plaatselijke mogelijkheden.

Meer over onderhoud & refit
site.onderhoud-en-refit

Houtimitatie

Is het op bepaalde delen van uw jacht niet mogelijk om luxere houtsoorten toe te passen? Geen zorgen, onze vakkundige schilders zijn zeer bedreven in het creëren van houtimitaties.

Meer over houtimitatie
Houtimitatie

Houtafwerking

Van teak tot mahonie of kersen; onze specialisten vervaardigen de meest schitterende houtafwerkingen. En dat zowel tijdens nieuwbouw- als onderhoudsprojecten.

Meer over houtafwerking
Houtafwerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ontdek onze vacatures

Kom werken bij Bonsink Yacht Painters

Dankzij het vakmanschap van onze medewerkers kunnen we topjachten de uitstraling geven die ze verdienen. Hun vaardigheden en inzichten leveren altijd weer kwaliteit op die straalt. Om dat ook in de toekomst te garanderen, verwelkomen we graag nieuwe vakmannen (in spé) in ons enthousiaste team.

Ontdek onze vacatures
Ontdek onze vacatures - Bonsink Yacht Painters
Bonsink Yacht Painters

Bonsink Yacht Painters is een internationaal bekende jachtschilder van topniveau. Onze specialisten geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend’ eindresultaat op!

Ontdek wie wij zijn

Kom in contact

Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove, NL
Bel +31 (0) 38 386 68 36
Mail info@bonsinkyachtpainters.nl