Houtafwerking - Ontdek wat wij kunnen

Perfecte houtafwerking maakt uw jacht compleet

Hoewel yacht painting onze core business is kunnen wij u tijdens de klus tevens helpen bij uw houtwerk. Een jacht zonder hout is immers bijna ondenkbaar. Onze schitterende houtafwerking vult het prachtige spuitwerk perfect aan.

In samenwerking met onze timmerafdeling voorzien wij uw jacht van schitterend luxe houtwerk. Dit gebeurt op een vakkundige en zeer precieze manier. Onze timmerlieden hebben jarenlange ervaring in scheepsbetimmering en weten precies wat er bij een precisieklus als deze komt kijken. Als het houtwerk gereed is voorzien onze jachtschilders het hout van schitterende hoogglans in 1- of 2-componenten, zijdeglans of olie. Is er sprake van een opknapbeurt? Dan verwijderen onze schilders eerst de oude vernislagen en eventuele verkleuringen. Vervolgens voorzien zij het hout van een schitterende nieuwe afwerking. Zo straalt uw jacht weer als nooit tevoren!

Wilt u ons inschakelen voor het verzorgen van uw houtafwerking? Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Houtafwerking - Bekijk wat we hebben gedaan

Trots op ons werk

Door de jaren heen hebben we al heel wat mooie schilderprojecten mogen opleveren. Van particulier jachtonderhoud en refits tot samenwerkingen met bekende internationale jachtwerven.

Game Changer

Game Changer

Naam werf: Amels
Lengte: 70 meter

Houtafwerking - Ontdek onze voordelen

Waar staan wij voor?

Bonsink Yacht Painters heeft een typisch Hollandse mentaliteit: duidelijk zijn in je afspraken en doen wat je belooft. Wij streven keer op keer naar topkwaliteit schilderwerk én een tevreden klant die nergens omkijken naar heeft.

  • Bewezen kwaliteit

    Wij leveren hoogwaardige kwaliteit sinds 1982 - waar ook ter wereld!

  • Volledige ontzorging

    Wij ontzorgen uw werf zoveel mogelijk op gebied van apparatuur en logistiek.

  • Actieve betrokkenheid

    Dankzij onze hoge betrokkenheid blijven de lijnen kort en de afspraken helder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bonsink Yacht Painters

Bonsink Yacht Painters is een internationaal bekende jachtschilder van topniveau. Onze specialisten geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend’ eindresultaat op!

Ontdek wie wij zijn

Kom in contact

Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove, NL
Bel +31 (0) 38 386 68 36
Mail info@bonsinkyachtpainters.nl