Ontdek wie wij zijn

Wie zijn wij?

Bonsink Yacht Painters is opgericht door Derk Bonsink. Als echte jachtliefhebber gelooft hij in de meerwaarde van een hoogwaardige afwerking. De schilders van Bonsink Yacht Painters delen deze visie met hem. Wat hen typeert? De nuchtere instelling en de continue drang om de beste te willen zijn.

Topkwaliteit sinds 1982 - waar ook ter wereld

Wij bestaan al sinds 1982. Wat begon met het schilderen van kleinere jachten groeide langzaam uit tot het schilderen van luxueuze jachten van topniveau. Door de jaren heen hebben we onszelf neergezet als een kwaliteitsschilder met oog voor detail. Dankzij de jarenlange ervaring van onze schilders bent u verzekerd van een absolute topkwaliteit, waar ook ter wereld!

Bonsink Yacht Painters

Volledige ontzorging sinds 1982 - waar ook ter wereld

Wij geloven dat een goede jachtschilder verder gaat dan alleen goed schilderwerk afleveren. Onze schilders geven u het gevoel dat u ‘koning’ bent. Dat betekent dat u nergens omkijken naar heeft en dat ze u al het werk uit handen nemen. Waar ter wereld u ook ligt: wij zorgen ervoor dat de omstandigheden optimaal zijn en dat de ruimte volledig stofvrij is. Bovendien hoeft u zich niet te bekommeren over de juiste apparatuur en gebruiksmiddelen.

Bonsink Yacht Painters

Hoge betrokkenheid korte lijnen & heldere afspraken

Wij houden niet van hiërarchische toestanden. Bij ons communiceert u rechtstreeks met de mensen die bij u aan het werk zijn. Wij zien onze klanten niet als een nummertje, maar zijn zeer nauw betrokken. Niet voor niets is eigenaar Derk Bonsink regelmatig op locatie te vinden om de boel te coördineren. Ook de rol van onze ambitieuze schilders mag niet vergeten worden. Zij zijn pas echt tevreden als u tevreden bent!

Bonsink Yacht Painters

Een jachtschilder die u kunt vertrouwen

Als u in zee gaat met een jachtschilder wilt u zeker weten dat u te maken heeft met een solide partij. Iemand die te vertrouwen is, die zijn strepen al heeft verdiend en waar u ook in de toekomst op kunt bouwen. Bonsink Yachtpainters is die jachtschilder. Wij winnen graag uw vertrouwen tijdens een persoonlijk gesprek!

Bonsink Yacht Painters

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ontdek onze vacatures

Kom werken bij Bonsink Yacht Painters

Dankzij het vakmanschap van onze medewerkers kunnen we topjachten de uitstraling geven die ze verdienen. Hun vaardigheden en inzichten leveren altijd weer kwaliteit op die straalt. Om dat ook in de toekomst te garanderen, verwelkomen we graag nieuwe vakmannen (in spé) in ons enthousiaste team.

Ontdek onze vacatures
Ontdek onze vacatures - Bonsink Yacht Painters
Bonsink Yacht Painters

Bonsink Yacht Painters is een internationaal bekende jachtschilder van topniveau. Onze specialisten geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend’ eindresultaat op!

Ontdek wat we hebben gedaan

Kom in contact

Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove, NL
Bel +31 (0) 38 386 68 36
Mail info@bonsinkyachtpainters.nl