Ontdek wie wij zijn

Ontstaan uit ambitie

Bonsink Yacht Painters heeft één belangrijke ambitie: altijd de beste willen zijn. Deze ambitie zorgt ervoor dat wij inmiddels een bekende naam zijn op het gebied van jachtschilderwerk. Al sinds 1982 voorzien wij topjachten van de uitstraling die ze verdienen; superieur lakwerk van een ongekend niveau!

Waar staan wij voor?

Bonsink Yacht Painters heeft een typisch Hollandse mentaliteit: duidelijk zijn in je afspraken en doen wat je belooft. Wij streven keer op keer naar topkwaliteit schilderwerk én een tevreden klant die nergens omkijken naar heeft.

  • Bewezen kwaliteit

    Wij leveren hoogwaardige kwaliteit sinds 1982 - waar ook ter wereld!

  • Volledige ontzorging

    Wij ontzorgen uw werf zoveel mogelijk op gebied van apparatuur en logistiek.

  • Actieve betrokkenheid

    Dankzij onze hoge betrokkenheid blijven de lijnen kort en de afspraken helder.

Wat wij kunnen

Overige specialismen

Wij verzorgen niet alleen het blanke lakwerk, maar ook meer specialistisch werk zoals het aanbrengen van houtmotief en houtimitatie. Ook nieuwbouw, jachtonderhoud en refits behoren tot onze specialiteiten.

Nieuwbouw

Heeft u een werf en bent u bezig met de realisatie van een nieuw jacht? Dan mag een goede jachtschilder niet ontbreken. Wij voorzien uw nieuwbouwproject van schilderwerk dat past bij een topklasse jacht.

Meer over nieuwbouw
Nieuwbouw

Onderhoud & refit

Ook een jacht heeft onderhoud nodig. Wij zorgen ervoor dat uw jacht zijn uitstraling behoudt en verhelpen eventuele onvolkomenheden. Dit doen we op de locatie die u wenst. Of dat nu Nederland is of aan de andere kant van de wereld. Daarbij houden we altijd rekening met de weersomstandigheden en plaatselijke mogelijkheden.

Meer over onderhoud & refit
site.onderhoud-en-refit

Houtimitatie

Is het op bepaalde delen van uw jacht niet mogelijk om luxere houtsoorten toe te passen? Geen zorgen, onze vakkundige schilders zijn zeer bedreven in het creëren van houtimitaties.

Meer over houtimitatie
Houtimitatie

Houtafwerking

Van teak tot mahonie of kersen; onze specialisten vervaardigen de meest schitterende houtafwerkingen. En dat zowel tijdens nieuwbouw- als onderhoudsprojecten.

Meer over houtafwerking
Houtafwerking

Wat we hebben gedaan

Trots op ons werk

Lady B

Lady B

Naam werf: Vitters
Lengte: 45 meter
Volpini 2

Volpini 2

Naam werf: Amels
Lengte: 58 meter
Soprano

Soprano

Naam werf: Hakvoort
Lengte: 58 meter
Ganesha

Ganesha

Naam werf: Vitters
Lengte: 46 meter

Ontdek onze vacatures

Kom werken bij Bonsink Yacht Painters

Dankzij het vakmanschap van onze medewerkers kunnen we topjachten de uitstraling geven die ze verdienen. Hun vaardigheden en inzichten leveren altijd weer kwaliteit op die straalt. Om dat ook in de toekomst te garanderen, verwelkomen we graag nieuwe vakmannen (in spé) in ons enthousiaste team.

(Allround) Jacht schilder

Lijkt het jou leuk om voor Bonsink Yacht Painters luxe jachten perfect in de verf te zetten zodat deze kunnen schitteren op het hoogste podium in de internationale wateren?

Ontdek de vacature
(Allround) Jacht schilder

Leerling Jacht schilder

Leren en werken combineren. Lijkt het jou leuk om voor Bonsink Yacht Painters luxe jachten perfect in de verf te zetten zodat deze kunnen schitteren op het hoogste podium in de internationale wateren?

Ontdek de vacature
Leerling Jacht schilder

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij en lijkt het jou leuk om voor Bonsink Yacht Painters te werken en iets te kunnen toevoegen aan ons team.

Neem contact op
Open sollicitatie - Bonsink Yacht Painters
Bonsink Yacht Painters

Bonsink Yacht Painters is een internationaal bekende jachtschilder van topniveau. Onze specialisten geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend’ eindresultaat op!

Ontdek wie wij zijn

Kom in contact

Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove, NL
Bel +31 (0) 38 386 68 36
Mail info@bonsinkyachtpainters.nl