Houtimitatie - Ontdek wat wij kunnen

Houtimitaties die niet van echt te onderscheiden zijn

De professionele schilders van Bonsink Yachtpainters zijn zeer bedreven in het vervaardigen van luxe houtimitaties. Deze houtimitaties zijn de perfecte oplossing wanneer het gebruik van echt hout niet mogelijk is. U zult versteld staan van het realistische resultaat!

Mahonie, teak, walnoot of eiken; onze specialisten weten de meest luxe houtsoorten op treffende wijze te imiteren. Daarvoor gebruiken zij een ambachtelijke techniek die al vele jaren bestaat. Met behulp van deze techniek wordt de natuurlijke nerf, glans en eigen kleur zo precies mogelijk nagebootst. Het resultaat is nauwelijks van echt te onderscheiden. Zo kunt u toch van de schitterende uitstraling van houtwerk genieten, zelfs op die plekken van uw schip waar dit normaal niet mogelijk is. Naast deze praktische overwegingen kunt u ook vanuit kostenoverweging voor houtimitatie kiezen. Wat uw reden ook is; wij zorgen voor een prachtig resultaat.

Wilt u ook ambachtelijk houtimitatiewerk op uw jacht toepassen? Neem contact op en wij vertellen u er graag meer over!

Houtimitatie - Bekijk wat we hebben gedaan

Trots op ons werk

Door de jaren heen hebben we al heel wat mooie schilderprojecten mogen opleveren. Van particulier jachtonderhoud en refits tot samenwerkingen met bekende internationale jachtwerven.

EJI

EJI

Naam werf: Amels
Lengte: 55 meter

Houtimitatie - Ontdek onze voordelen

Waar staan wij voor?

Bonsink Yacht Painters heeft een typisch Hollandse mentaliteit: duidelijk zijn in je afspraken en doen wat je belooft. Wij streven keer op keer naar topkwaliteit schilderwerk én een tevreden klant die nergens omkijken naar heeft.

  • Bewezen kwaliteit

    Wij leveren hoogwaardige kwaliteit sinds 1982 - waar ook ter wereld!

  • Volledige ontzorging

    Wij ontzorgen uw werf zoveel mogelijk op gebied van apparatuur en logistiek.

  • Actieve betrokkenheid

    Dankzij onze hoge betrokkenheid blijven de lijnen kort en de afspraken helder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bonsink Yacht Painters

Bonsink Yacht Painters is een internationaal bekende jachtschilder van topniveau. Onze specialisten geven uw jacht de uitstraling die het verdient. Dit levert letterlijk een ‘schitterend’ eindresultaat op!

Ontdek wie wij zijn

Kom in contact

Postadres De Hagen 21
8325 DB Vollenhove, NL
Bel +31 (0) 38 386 68 36
Mail info@bonsinkyachtpainters.nl